Ons profiel

Alert Salarisservice en PersoneelsDiensten is uw full-service ondersteuner op het gebied van salarisadministratie en personeelsdiensten voor MKB ondernemers. Alert helpt u duidelijkheid te creëren door het bieden van het complete pakket aan dienstverlening op het gebied van uw salarisadministratie.

 

Alert is altijd up-to-date wat betreft veranderingen in wet- en regelgeving zodat uw salarisadministratie altijd voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Iedere werknemer verwacht een juiste en tijdige betaling van het salaris. Van u als werkgever wordt ook verwacht dat u zorgt voor een goede berekening en afdracht van sociale premies en belastingen. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij full-service voor uw salarisadministratie.

 

Bij Alert Salarisservice en PersoneelsDiensten is uw salarisadministratie professioneel ondergebracht tegen een marktconforme prijs.

Wijziging doorgeven:

Indiensttreding

Aanzegging voortzetting

Uitdiensttreding

 

 


Online offerte

Salarisstroken per medewerker per maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan!

 

Vraag online een offerte aan

Alert

Alert Salarisservice en PersoneelsDiensten ondersteunt MKB ondernemers met het complete pakket aan salarisservice en personeelsdiensten.

 

Alert

Alert Salarisservice en PersoneelsDiensten streeft er naar haar cliënten op juiste en adequate wijze te ondersteunen binnen ons werkgebied van salarisservice en personeelsdiensten met een team van ervaren gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers.

Alert Salaris- en PersoneelsDiensten • Verlengde Hereweg 174 9722 AM Groningen • T 0594 511 695 • info@alertspd.nl

DisclaimerPrivacy • Vormgeving en Realisatie Reclamebureau RAM